Aksion policor në Krushopek të Sarajit, konfiskohet sasi e madhe droge

Në një aksion ndërkombëtar policor që po zhvillohet në këto momente në…

Erolld Musliu jep “goditjen” e radhës, largon nga puna Sinisha Aleksovskin

Drejtori i ri i Agjencisë për Zbulim, Erolld Musliu, ka marë një…

Kryediplomatja spanjolle premton ratifikimin e shpejtë të protokollit për NATO

Ministrja e Jashtme dhe për Evropë e Spanjës, Arança Gonzales Laja, ka…

Vice Zaev: As unë dhe asnjë anëtar i familjes sime nuk ka lidhje me rastin “Reket”

Pas shumë lajmeve të rrejshme për mua dhe familjen time të cilat…

Këto janë dy marrëveshjet e para që do nënshkruhen në mbledhjen e përbashkët të qeverive shqiptare

Ashtu siç tashmë është bërë zakon, Qeveria e Kosovës dhe ajo e…

MPB dhe T-Mobile deklarohen rreth skandalit me thirrjet telefonike

Skandali me thirrjet telefonike nga vendet e huaja po vazhdon. Telefonatat dyshohet…

Anëtarët e KSHZ-së heqin dorë nga bonuset

KSHZ-ja heq dorë nga e drejta për shfrytëzimin e bonuseve ose pagesës…

Vazhdon debati për Ligjin për Prokurorinë Publike

Komisioni kuvendor për Çështje Evropiane sot do ta vazhdojë debatin për Ligjin…

Vazhdon gjykimi për “Laskarcën”

Për Durmish Belulin, pronarin e kompanisë transportuese “Durmo turs”, dhe të punësuarit…

Komandant Sokoli, Shek Hallaçi dhe Val Zekaj distancohen nga dekleratat e El Chekes

Unë Shek Hallaçi, Sami Ukshini dhe Val Zeka distancohemi nga gjitha deklaratat…