Hajredini: Grubi po i përsërit premtimet e rrejshme të Musa Xhaferit të vjetra më shumë se 10 vite

Albert Hajredini / Vendosja e një figure antipatike për elektoratin shqiptar në…

Naseri ra nën hijen e Grubit, e shfrytëzuan dhe e hodhën si leckë

Xhevdet Hajredini / Naseri ra nën hijen e Grubit, ashtu si ka…

Kur sanksionohen motivuesit dhe përkrahësit krimineli detyrohet në vetëvrasje

Nuk vlenë vetëm pendesa por edhe gatishmëria deri në vdekje për ta…

Edukimi për mirëkuptim ndërkombëtar

Xheladin Murati / Edukimi për mirëkuptimin ndërkombëtar ka rëndësi të madhe për…

Koalicioni me Bdi-në, fundi i epokës së Lsdm-së në pozitë

Nga Suat Idrizi / Duket qartë se ky koalicion me Bdi-në, Lsdm-në…

Xheladin Murati: Kryeministri për 100 ditë është kryeministër për “të larë lesh”

Ish deputeti dhe nënkryetari i Kuvendit, Xheladin Murati me mjaft revoltë ka…

Ibrahimi: Këta që gënjyen për kryeministrin do të marin dënimin e popullit

Zeqirja Ibrahimi / Sa keq më vjen që sot shqiptarëve duhet t’u…

“Treni bullgar” i Shaqir Fetait

Ç’hall ka Shaqir Fetai? Ç’i duhet këtij ta instalojë “bugarski vozin” në…

BDI kërkon dorëheqjen e Ali Ahmetit: “Nuk e bëre kryeministrin shqiptar, tërhiqu”

Kërkesa e BDI-së për dorëheqje të rivalëve politikë për shkak të humbjes…

Shteti nuk mbahet me politikat e “fëmijës së llastuar”

Suspendimi i demokracisë nuk mund të bëhet sepse, Ali Ahmeti na paska…