Në uebfaqen e Qeverisë (https://vlada.mk/protokoli-koronavirus) janë publikuar Protokolli për punë të rregullt në pikat e pagesës të organizatorëve të lojërave të fatit në bastore (faza e tretë), ndryshime dhe plotësime në Protokollin për punë të objekteve hotelierike për akomodim (hotele dhe ambiente të tjera hotelierike) dhe Protokollin për punën e muzeve, galerive dhe hapësirave ekspozuese.

Sipas një komunikate nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, në uebfaqe janë publikuar edhe Protokolli për zbatimin e masave mbrojtëse kundër KOVID-19 gjatë organizimit të ngjarjeve, promotorë, kompani me qira, prodhime video dhe audio dhe mbështetje teknike për këto ngjarje, Protokolli për regjistrimin e studentëve në konviktet publike në vitin akademik 2020/2021, Protokolli për punën e kërcimeve dhe klubeve të baletit, Protokolli për kryerjen e transportit ndërurban, si dhe Rekomandimet dhe udhëzimet për parandalimin e përhapjes së KOVID-19, gjatë hyrjes së shtetasve të vendin dhe të huaj në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Sot është publikuar edhe Protokolli për organizimin e ngjarjeve sportive me udhëzime për respektimin e rreptë të rekomandimeve në lidhje me respektimin e sigurisë shëndetësore të lojtarëve dhe të tjerëve të përfshirë në gara, të cilat organizohen pa praninë e audiencës./MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

El Cheka nuk ndalet (FOTO)

“Bombashi” El Cheka deri më tani ka shpërthyer dhjetra “bomba” me tematika…

Flet Grupi i Kumanovës: Ramë në grackat e tradhëtisë së njerëzve të ligë

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, në profilin El Cheka, Grupi…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

“Mosparaqitja e Ahmetit dhe Grubit si dëshmitarë, vulosi dënimet e përjetshme për herë të dytë”

Gjykata e Apelit në Shkup sot ka konfirmuar vendimin e Gjykatës Themelore…