Xhevdet Hajredini /

Naseri ra nën hijen e Grubit, ashtu si ka qenë edhe qëllimi i lojës së fëlliqur me mashtrimin perfid për kryeministrin e parë shqiptar. E shfrytëzuan dhe e hudhën si leckë, jo edhe pa fajin e tij.

Jo të mburen, por duhet të turpërohen ata të cilët vetëm tre deputetë më tepë i fituan, duke e mashtruar një numër aq të vogël të votuesëve shqiptarë, se votojnë, jo për deputetë, po për kryeministër të parë shqiptar, duke mos e fituar as edhe shumicën e deputetëve shqiptarë në kuvend, ku kurrë asqë e hapin gojën.

Një “lider” partie para ca kohe tha se shpërngulja e të rinjëve do ndalet, kur pagat këtu do të barazohen me ato në Gjermani. Nuk tregoi vetëm se kur do të ndodhë kjo.

Ligjin për Dhomat e specializuara, Kuvendi I Kosovës nuk e ka themeluar për ta dëshmuar çiltërsinë e luftës çlirimtare të popullit shqiptar, as Zyra e Prokurorit të Specializuar e merr në pyetje dikë për ta mbrojtur atë. Janë themelur këto me qëllim që të vërtetohet se a ka pas apo jo raste individuale për krime lufte.
Nuk është në pyetje çiltërsia e luftës çlirmtare e popullit shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Përpjekja qyqare e Sulejman Rexhepit për t’u vetëamnistuar

Secili njeri normal, secila krijesë e Zotit, me dy gram mend, të…

Xhaferi: Nesër në xhami do vinë politikanët kriminelë, dhe hoxhallarët që heshtin para të keqes

Arianit Xhaferi Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në…

Sulejman Rexhepi brenda natës dëshiron të bëhet patriot

Deri më sot Sulejman Rexhepi nuk është përulur dhe nuk ka shprehur…